Det er gode muligheter til få en travel klinikk! Bowen har et solidt omdømme og fornøyde klienter anbefaler behandlingen til venner, bekjente, kollegaer etc. Det er mange område i Norge som fremdeles ikke har sin Bowenterapeut. Hvis du er praktiserende terapeut, vil Bowen Teknikken være et fremragende verktøy for deg i din daglige praksis. Bowen gir raske resultater og er effektiv for kroniske og akutte lidelser, og virker også smertelindrende BowenTeknikken kan være siste stopp på en lang rekke med behandlinger, som krever både tid og penger for klienten. BowenTeknikken forkorter rehabiliteringsperioden uansett hvor lenge man har hatt lidelsen.

Du får en inspirerende hverdag og oppleve mange takknemmelige mennesker som har slitt med plager i mange år. De fleste reagerer raskt og meget positivt ved akutte og kroniske lidelser. Som f.eks rygg- og nakkeplager, arm el. beinsmerter, idrettsskader etc.

Du kan behandle mange klienter daglig, fordi behandlingen er skånsom både for klienten og terapeuten. De lette grepene stiller ingen fysiske krav til terapeuten. Bowen behandlingen er ikke smertefull. Den virker tvert i mot avslappen og klientene nyter behandlingen og gleder seg til å komme tilbake til ny behandling.

Bowen kan utføres gjennom lette klær, og du trenger ingen annet spesial utstyr – bare dine hender. Det betyr at behandlingen er meget fleksibel, den kan utføres nesten hvor som helst.

IMG_5699[1]